fbpx

Contact us

Kontaktirajte nas

Studenac 12, Sutivan, otok Brač
Phone: +385 99 628 2195

O nama

BRETIA apartmani & more obiteljska je tvrtka koju vodi tim strastvenih pojedinaca, koji svojim gostima jamče visoko profesionalnu i najbolju moguću uslugu.

Ovaj turistički projekt rezultat je naklonosti koju smo imali prema Sutivanu. Ta ljubav seže daleko kada smo ljeta u Sutivanu provodili još prije 20 godina. Bilo nam je suđeno biti ovdje.

Naša strast prema onome što radimo je vaše osiguranje da ćemo vam pružiti prekrasno iskustvo koje nikada nećete zaboraviti.

Apartmani su obnovljeni 2013. godine, a naša ideja je bila započeti novi posao nudeći različit i viši nivo smještaja za iznajmljivanje na otoku Braču.

Radujemo se što ćemo vas dočekati u Sutivanu!

Kako do nas?

Otok Brač se nalazi točno nasuprot Splita u regiji srednje Dalmacije. Split je drugi najveći grad u Hrvatskoj i glavni grad na jadranskoj regiji. Postoje brojne mogućnosti dolaska u Split.

Automobilom do Splita: autocesta A1 (iz Zagreba ili Rijeke) www.hac.hr
Avionom do Splita: Međunarodna zračna luka Split www.split-airport.hr
Vlakom do Splita: www.hzpp.hr

Iz Splita se na otok Brač može doći trajektom (oko 45 minuta) www.jadrolinija.hr

Glavna trajektna luka otoka Brača je Supetar (Sv. Petar), a od tamo je potrebno samo 10 minuta vožnje (6 km) do Sutivana (Sv. Ivan). Ukoliko ne dolazite vlastitim automobilom, postoji autobusna linija do Sutivana ili taksi koji možemo organizirati za vas.

Otok Brač također ima zračnu luku www.airport-brac.hr smještenu u mjestu Bol. Avionske linije su sezonske.

Sutivan je slikovito mediteransko mjesto sa 750 stanovnika. Nalazi se na sjevernoj strani otoka Brača s pogledom na Split. To je mjesto povijesne arhitekture, kristalno čistog mora, lijepih plaža i prirode. Osim toga, Sutivan se snažno razvija u područjima avanturističkog turizma i cikloturizma.

U Sutivanu postoji puno mogućnosti privatnog smještaja s nekim od najboljih apartmana koje Brač može ponuditi.

Nadamo se da će vaš odabir biti upravo naši BRETIA apartmani & more.

Vidimo se!

Kliknite za pogledati našu lokaciju

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.