fbpx

Aktivan odmor

U suradnji s našim iskusnim partnerima (ljubiteljima sporta na otvorenom) možemo organizirati prilagođene itinerere za vaš aktivni odmor. Odaberite biciklizam, planinarenje, penjanje po stijeni, ronjenje, vožnju kajakom,…

Vožnja kajakom – istražite otok Brač iz morske perspektive

Veslajte s nama i istražite skrivene uvale, plaže i mala slikovita sela. Vožnja kajakom i snorklingom doista je najbolji način da se iskusi otok Brač. Bježite od prometnih plaža i istražite neke od najljepših područja …

kayaking

Brdski biciklizam od vrha do mora

Lagan spust s najvišeg vrha svih jadranskih otoka do mora. 80% slikovite rute je nizbrdo. Uživajte u svakom dijelu ove uzbudljive rute, izazovne čak i za iskusne bicikliste.

mbiking

Želite se penjati?

Ako već niste isprobali ovu aktivnost, otok Brač je savršeno mjesto za doživjeti je po prvi put. Sve što trebate je malo vjere u sebe i hrabrosti.

climbing

Brdski biciklizam – tura rimskim carstvom

Istražite kulturnu baštinu otoka Brača na tragu Rimskog Carstva. Ova poučna i zanimljiva tura oborit će vas s nekim od najljepših obalnih staza otoka.

mbiking-roman

Windsurfing poduke

Učenje na godišnjem odmoru je zabavno  kada učite jedrenje na dasci. Popnete, padnete, ponovno se popnete, pokušate uhvatiti vjetar i ponovno padnete. Ne odustajte i pokušajte ponovno dok ne uspijete – isplatit će se!  

windsurfing

Posjet pustinji Blaca – nešto drugačije od svega ostalog što ste vidjeli

Ova će vas turneja ostaviti bez riječi. Uvijek vam preporučamo da krenete s lokalnim vodičem kako biste bolje doživjeli zašto je ovo zdanje zapravo tako posebno. Biti će to avantura, koju nikad nećete zaboraviti.

av-7

Ukusni Brač

Otok Brač najpoznatiji je po maslinovom ulju i vinu. Bez obzira gdje ih kupujete – bit će dobro, bit će ukusno i htjet ćete ponijeti kući mnogo toga.

delicious brač
Provedite svoj odmor na prekrasnom otoku Braču.
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.